Welcome to my paradise ^^ Follow me ? or Dashboard
Taemin is my bias ^^
Annyeong Chigu !

Welcome to my paradise earthlings :D

I'm SHINee maknae. I'm cute, talented and hot of course! Oh, for your information, I'm good at dancing ^^

Navigations

Tales The girl Footsteps



Follow me ?



Enjoy Cecangat !!
Thursday, December 22, 2011 | 4:14 AM | 0 talk (s)
Hari ni Taca enjoy sangat dapat tengok cerita tu... Nak tau cerita apa?? Itu la cerita Let's Go! Dream Team.... Taca tak tngok sangat yang lain.. Taca just tengok dream team yang ada Taemin jer... Hahahaha... Daebak kan?? Yaaaa.... Of course I'm doing like that... Da name pon peminat kene setia... This time not funny.. Taca memang really really really nak jumpa dia... Bestnya klu dpt jumpe dia... Klu tak jumpa pun dapat dengar suara dia yang real pon da ok..<-- Maksudnya dapat dengar yang live.. Not in youtube... Ok .. Taca tau itu tak mungkin akan terjadi... Cuma angan-angan yang tak dpt dijadikan kenyataan.. Mungkin pada korang, korang akan fikir yang Taca ni kuat berangan ... Sebenarnya, tidak.. Huh... Tpi Taca akan berusaha untuk menjadikannya suatu kenyataan...


Old things | New things
Silent Readers
Skin by Shining Shawols. Picture/gif by Google.