Welcome to my paradise ^^ Follow me ? or Dashboard
Taemin is my bias ^^
Annyeong Chigu !

Welcome to my paradise earthlings :D

I'm SHINee maknae. I'm cute, talented and hot of course! Oh, for your information, I'm good at dancing ^^

Navigations

Tales The girl Footsteps



Follow me ?



Syok giler!!
Thursday, September 22, 2011 | 8:15 PM | 0 talk (s)
Walaupun Taca demam ari ni. dpt jugak edit blog. Thank you to Kak Lyssa bab tutorial untuk tu. Mulai hari ni , Taca nak cntikkan blog Taca. Nk jugak follower mcm Kak Lyssa , ade lebih kurang 19 937. Waahhh, banyak tuh. Adakah impian saya akan tercapai suatu hari nanti?? Nak tau impian Taca tu ape?? OK, impian taca untuk blogger ialah mendapat follower yg banyak. At list, 100 ke atas pun dah cukup banyak. Kadang-kadang cemburu gak tengok blog yang dah ada banyak follower. Biasa la, Tengok blog diorang cantik, comel dan banyak tutorial. Kalau blog Tasya ni sape aje nak tengok. Dah la buruk x de information pnting lak tuh.. Stop kat sini la. Mcm nk menangis plak.. bubay


Old things | New things
Silent Readers
Skin by Shining Shawols. Picture/gif by Google.