Welcome to my paradise ^^ Follow me ? or Dashboard
Taemin is my bias ^^
Annyeong Chigu !

Welcome to my paradise earthlings :D

I'm SHINee maknae. I'm cute, talented and hot of course! Oh, for your information, I'm good at dancing ^^

Navigations

Tales The girl Footsteps



Follow me ?



SHINee Comeback !
Saturday, March 24, 2012 | 10:21 PM | 0 talk (s)
Assalamualaikum dan selamat sejahtera Taca ucapkan.. Yo ! Korang tau x SHINee kembali ?? Kali ni diorang kembali dengan 4th Mini Album "SHERLOCK" ... Ni videonya..


video
Dance step dy pelik kan ?? Hahaha.. Of coz la da kalau Choreographernya orang U.S .. Orang sana kan dance step nya pelik2... Tapi lagu nye best kan ?? For kengkawan blogger yang nak belajar dance step.Her u are ... Click here !


Susah gila derr.. Yang professional pon x semestinya boleh ikut..Jap2, Jessica tu hantu ke ?? Asal muncul pastu hilang.. ?? K x pyh fikir.. Lastly, Give the biggest clap for them !

Social networking ^^
Monday, February 6, 2012 | 11:59 PM | 0 talk (s)
Add me on facebook ^^
http://www.facebook.com/thetaeminlover

Follow me on Twitter ^^
https://twitter.com/#!/taesyashinee

Add me on me2day ^^
http://me2day.net/kimtaesya

Gomawo, Chingus ^^

You know?? Its for me !!
Tuesday, January 24, 2012 | 12:17 AM | 0 talk (s)
Imagine for Tasya:: *i'll make it different this time* imagine that u're taemin's twin, duo TA. taemin:n0ona neomu yeppeo *singin* give me ur jajamyun..
tasya: andwe! st0p callin me n0ona taem, h0wever we're twin, n was b0rn at the same time.. n u b0rn first, in fact!
taemin: but im cuter than u're..
tasya: ne, arasseo,. yeppeo 0ppa!
taemin: yeppeo 0ppa? d0 u think i such a ye0ja..
tasya: ne.. *still eating*
taemìn:*take ur jajamyun*
tasya: yaa! taeminie! that's mine!! *try t0 take back*
taemin: andwe! *still eating*
tasya: PLUK! *hit taemin by sp0on*
taemin:*puppy* UWAAA UMMAAA! *cries*

Thanks for admin muffin on Almighty Key SHINee page.. Like it.. Comment it...

Hey ! Siblings !
Thursday, January 5, 2012 | 9:56 PM | 0 talk (s)
Ok.. Ni antara yang Taca tahu diorg nih sibling.... Get ready, set , Go !!!!!

Sape kenal diorang ?? Angkat kaki ! Hahaha... This siblings are Thunder MBLAQ and Sandara 2NE1 ... Thunder is also known as Cheondung...Yg ni... Ermmm... Sape ni, mcm pnh nmpk la... Mmg pnh nmpk ! Kat SNSD ngn f(x)... Jessica Jung and Krystal ...
Yg ni sape pulak ni ?? Kecowh laaa,,, X knl2.... Welcome Kibum and Baby Jun ! Siblings ni from U KISS(Kibum) and SS5O1(Jun)...
Yg ni knl... Taca rasa ni sibling pling fames.... Sape x tau... Youngmin ngan Kwangmin larh....! From BoYfRiEnD <---- (Buat2 jer....)

Setakat ni bru yg ni semua Taca tau... Tgk time dlu la.. Mklumla.... Taun ni UPSR... -_-

Enjoy Cecangat !!
Thursday, December 22, 2011 | 4:14 AM | 0 talk (s)
Hari ni Taca enjoy sangat dapat tengok cerita tu... Nak tau cerita apa?? Itu la cerita Let's Go! Dream Team.... Taca tak tngok sangat yang lain.. Taca just tengok dream team yang ada Taemin jer... Hahahaha... Daebak kan?? Yaaaa.... Of course I'm doing like that... Da name pon peminat kene setia... This time not funny.. Taca memang really really really nak jumpa dia... Bestnya klu dpt jumpe dia... Klu tak jumpa pun dapat dengar suara dia yang real pon da ok..<-- Maksudnya dapat dengar yang live.. Not in youtube... Ok .. Taca tau itu tak mungkin akan terjadi... Cuma angan-angan yang tak dpt dijadikan kenyataan.. Mungkin pada korang, korang akan fikir yang Taca ni kuat berangan ... Sebenarnya, tidak.. Huh... Tpi Taca akan berusaha untuk menjadikannya suatu kenyataan...

Thank to you , sis !!
Tuesday, December 20, 2011 | 5:54 AM | 0 talk (s)
Ok .... Firstly, I want to say Thank you very much to my sister for this skin... Ahhh... mase Taca mula2 tengok skin ni... Taca menjrit2 mengalahkan orang yang kena Histeria... Hahahaha.... Mula2 dia bergurau.. Masa first time Taca suruh dia buat skin ni dia cakap tunggu beday minnie ni.. Taca cakap ngan dia Da gile?? Nak tunggu sampai bulan 7 tahun depan??... Kebetulan masa tu dia tengah buat Onew Sangtae punya skin... Then Taca pun terfikir nak suruh dia buat kan skin tema minnie... Ingatkan dia betul2 nak buat masa birthday dia... Hehehe... Anything.... Thank sis... I love you !!!

(Taca a.k.a Miss Taemin)

Saya daah gila dengan diorang!!! Tolong!!!!
Friday, December 2, 2011 | 7:22 PM | 0 talk (s)
Tolong saya kawan-kawan!!! Saya dah gila dengan kumpulan K-pop ni... Itu ialah kumpulan_____.
Cuba teka... Huhuhu.... sejak tengok diorang punya hello baby Tasya pun dah gila ngan diorang. Diorang smua cute .. lagi-lagi_____... Kt phone Tasya banyak gambar dia.. Dalam 10 kot.. Dia comel, Handsome, aegyo cecangat!!! Ni biodata dia::::

TAEMIN
Stage name: Taemin (태민 or 泰民)
Birth name: Lee Taemin (이태민)
Birth date: July 18, 1993 (1993-07-18)
Position: Sub vocal, lead dancer

Dadadada... Chow dulu..
Pesanan dari saya: Jangan ambil dia... Sebok jer..


Old things
Silent Readers
Skin by Shining Shawols. Picture/gif by Google.